Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd: 8:00 - 18:00
  • szerda: 12:00 - 18:00
  • csütörtök: 12:00 - 18:00
  • péntek: 8:00 - 18:00
  • szombat: 8:00 - 12:00
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

XIII. VIRÁGOS FÉLEGYHÁZÁÉRT 2023.

 

XIII. VIRÁGOS FÉLEGYHÁZÁÉRT 2023.

Az idén már 13. alkalommal meghirdetésre kerülő „Virágos Félegyházáért” rendezvény mára inkább egyfajta barátkozásra kész emberek közötti párbeszéd lett a szép környezet jegyében. Ezért 2023-ban is keressük azokat, akik örömöt, hasznos, élvezetes elfoglaltságot lelnek a kertészkedésben, legyen az kert, erkély vagy lépcsőház. Bízunk a személyes találkozás lehetőségében, úgy gondoljuk, hogy talán most különösen is jó megosztani egymással a tapasztalatokat, örömöket, eredményeket. Idén is szeretnénk teret adni ennek a kedves, most már talán hagyománynak is tekinthető városi gyakorlatnak. E-mailben várunk fotókat kertről, erkélyről. Bízunk benne, hogy az év folyamán még lesz lehetőségünk találkozásra.

HIRDETJÜK!

a „Virágos Félegyházáért” rendezvényen való részvétel lehetőségét. Jelentkezni max. 3 fotó beküldésével, 5-6 mondatos szöveges bemutatkozással, a névvel, címmel, telefonszámmal kitöltött jelentkezési lap leadásával (városi könyvtár, Tourinform iroda, művelődési központ) vagy a psvk@psvk.hu e-mail címre történő beküldésével lehet május 31-ig.

TÁJÉKOZÓDJON!

a Félegyházi Közlönyben és a www.kiskunfelegyhaza.hu honlapon folyamatosan megjelentetett és közösségi tereken kihelyezett hirdetményekből.

SEGÍTÜNK!

technikai akadályoztatásukat a 06/70 453 3996-os telefonszámon jelezhetik, igyekszünk segíteni a megoldásban.

Az idén is személyes kertlátogatás keretében tervezzük a kertek bemutatását és megtekintését, amit szeptemberben egy díjátadással egybekötött vendégséggel, közös beszélgetéssel szeretnénk megköszönni és viszonozni.

JELENTKEZZEN! VÁRJUK! A Jelentkezési lap innen letölthető!